Geen uitdaging is te groot of te klein voor Alu-Xtra.

RAMEN EN DEUREN – BUITENSCHRIJNWERK

ONTDEK ALLE MOGELIJKHEDEN VAN ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN OP MAAT

Kwalitatieve aluminium ramen en deuren geven uw woning net dat tikkeltje meer karakter. Het is de bepalende factor voor de uitstraling van het gebouw. Alu-Xtra legt de lat voor haar aluminium buitenschrijnwerk esthetisch, technisch én praktisch hoog. Voor elk project doen we beroep op onze uitgebreide technische vaardigheid en ervaring. Zo bent u zeker van een stijlvolle en kwalitatieve afwerking van uw nieuwbouw- of renovatieproject. 

GEEN KLASSIEKE RAMEN -EN-DEUREN ZAAK
Alu-Xtra is geen klassieke ramen en deuren winkel waar u standaard producten aankoopt.  Afwijkende maten of uitdagende realisaties zijn geen probleem. Integendeel, we nemen de uitdaging met beide handen aan en maken er schitterend maatwerk van.

COMBINEER DESIGN MET KWALITEIT 
Aluminium ramen en deuren zijn niet alleen geschikt voor moderne en strakke bouwstijlen. Ook in klassieke woningen en hoeves komen ze tot hun recht. Alu-Xtra volgt de laatste trends op de voet en geeft kwalitatief advies bij jouw project. Dankzij ons lidmaatschap bij FAC bent u verzekerd van een hoogstaande kwaliteit.

B2B ALUMINIUM BUITENSCHRIJNWERK
Bent u op zoek naar een partner die hoogwaardige aluminium ramen en deuren plaatst aan uw bedrijf? Bezoek dan onze B2B pagina voor meer informatie en ontdek alle onze realisaties.

ALTIJD TOPKWALITEIT VAN PUUR BELGISCHE MAKELIJ

CONTACT

Oude Bevelsesteenweg 105
2560 Nijlen

T 03 376 09 80
E  info@alu-xtra.be
BTW BE0538.951.103