Alu Xtra Nieuwbouw

Alu-Xtra, meer dan aluminium

Alu-Xtra bvba te Kessel – Nijlen (gelegen tussen Lier en Herentals) is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de fabricatie en plaatsing van aluminium buitenschrijnwerk.

Samen hebben we meer dan 50 jaar ervaring in de branche. Onze troeven kunnen we vanwege de kleine en flexibele structuur snel en makkelijk uitspelen.

Een eigen atelier met de modernste apparatuur en plaatsingsdienst zorgt ervoor dat Alu-Xtra garant staat voor kwaliteit en service.  De eisen en noden van de klant staan steeds centraal in onze werkzaamheden.

Kwaliteit en snelheid zijn onze 2 topprioriteiten.

Onze waarden

ESTETISCH

Het uitzicht en karakter van een woning dient tijdloos te zijn. Het buitenschrijnwerk is hierin bepalend.

ECONOMISCH

Door middel van de juiste keuze in materialen kan een enorme energiebesparing bekomen worden.

ECOLOGISCH

Door middel van die keuze in duurzame materialen kunnen we meewerken aan een beter milieu.

Alu-Xtra Team 2019

Klanttevredenheid

Alu-Xtra hecht belang aan een persoonlijke aanpak en een correcte prijs/kwaliteit-verhouding gecombineerd met betrouwbare levertermijnen. Ons team vertegenwoordigt de perfecte mix van ervaring op alle vlakken en staat u bij om een kwalitatieve investering te garanderen.

Alu-Xtra is ook van mening dat het aanbieden van een totaalconcept voor het gehele buitenschrijnwerk een belangrijke meerwaarde is. U kan daarom ook op ons rekenen voor rolluiken, zonwering, garagepoorten, houten buitenschrijnwerk, etc…

Vanwege de beperkte omvang van ons bedrijf kunnen we nog inzetten op een persoonlijke benadering van de klant zodat hij op maat bediend wordt. Tevredenheid van de klant is onze ambitie